European Work Force

Begeleiding en ondersteuning

Bij ons uitzendbureau hechten we veel waarde aan het bieden van uitgebreide begeleiding en ondersteuning aan zowel onze Oost-Europese en Oekraïense arbeidskrachten als aan onze gewaardeerde klanten. Wij geloven dat een goede begeleiding essentieel is voor een succesvolle samenwerking en het behalen van optimale resultaten.


Ons toegewijde team staat klaar om individuele begeleiding te bieden aan zowel de arbeidskrachten als de klanten. We zorgen ervoor dat er duidelijke instructies en richtlijnen worden verstrekt met betrekking tot taken, werktijden en gedragsnormen. Op die manier streven we naar een vlotte en effectieve werkomgeving.


Voor de arbeidskrachten die nog niet volledig bekend zijn met de Nederlandse taal, bieden we taalondersteuning. We organiseren taallessen, stellen taalmaatjes ter beschikking en zorgen voor vertaalhulp indien nodig. Op deze manier bevorderen we de communicatie en kunnen arbeidskrachten gemakkelijk en zelfverzekerd met klanten samenwerken.


We begrijpen ook het belang van culturele integratie. Ons uitzendbureau zet zich in om de Oost-Europese en Oekraïense arbeidskrachten te helpen bij het begrijpen van de Nederlandse arbeidscultuur, omgangsvormen en sociale normen. Dit bevordert niet alleen een harmonieuze werkomgeving, maar ook een gevoel van betrokkenheid en welzijn bij de arbeidskrachten.


Daarnaast verzorgen we de juridische en administratieve aspecten, zodat zowel de arbeidskrachten als de klanten ontlast worden. Wij stellen de benodigde contracten op, regelen vergunningen en zorgen voor de juiste documentatie. Op die manier kunnen onze klanten zich concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl wij de administratieve rompslomp uit handen nemen.

 

Om ervoor te zorgen dat alles naar wens verloopt, onderhouden we regelmatig contact met zowel de arbeidskrachten als de klanten. We evalueren de voortgang, verzamelen feedback en nemen indien nodig corrigerende maatregelen. Op die manier zorgen we ervoor dat eventuele knelpunten tijdig worden aangepakt en de samenwerking soepel verloopt.


Bij ons uitzendbureau streven we ernaar om niet alleen arbeidskrachten te plaatsen, maar ook om een waardevolle en ondersteunende partner te zijn voor onze klanten. Onze toewijding aan uitgebreide begeleiding en ondersteuning staat centraal in alles wat we doen.