European Work Force

Over European WorkForce

European Workforce is het uitzendbureau dat vaklieden in de bouw aan passend werk helpt.

Onze roots liggen in de bouwsector, maar intussen bemiddelen we in meer bedrijfstakken: sloopwerkzaamheden, renovatie, schoonmaak, inpakken, horeca.

Eigenlijk overal waar een paar extra handen dringend nodig zijn, bij de opdrachtgevers die behoefte hebben aan gemotiveerd personeel.

Veilig, betrouwbaar, betrokken en persoonlijk

We zijn VCA-gecertificeerd en aangesloten bij brancheorganisatie NBBU.  Kandidaten mogen rekenen op veel aandacht, een goede begeleiding en een eerlijk inkomen.

Steeds meer opdrachtgevers weten ons te vinden, als ze op zoek zijn naar zekerheid en duidelijke afspraken.

Goed om te weten

European Workforce is misschien niet het grootste uitzendbureau van het land, wel snel groeiend. Misschien ligt het aan onze bijzondere achtergrond: we werken veel met Oekraïense vluchtelingen, zowel mannen als vrouwen.

Enorm gemotiveerde arbeidskrachten, die graag iets van hun verblijf in Nederland te maken door zich nuttig te maken. Aanpakkers, volhouders, doorwerkers.

Van volleerde bouwvakkers en installateurs tot collega’s die na een korte inwerkperiode energiek de handen uit de mouwen willen steken.

European Workforce is gestart in de regio Utrecht-Amsterdam; intussen komen onze mensen in het hele land. Opmerkelijk: voor mensen die nieuw in ons land zijn, of nieuw in de regio, zorgen we voor prettige huisvesting.

Alleen al omdat we willen dat onze uitzendkrachten met plezier naar hun werk gaan; goed wonen betekent ook beter presteren.

    • Betrouwbare werkgever, bij de tijd en eerlijk

StiPP-PensioenfondsBij European Workforce mag je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een net salaris. We zijn aangesloten bij Stipp, het pensioenfonds voor uitzendkrachten en gedetacheerden.

    • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Ook al begin je zonder opleiding of diploma; wij helpen je graag op weg in je (tijdelijke) loopbaan. En omdat een mens meer is dan het papiertje dat diploma heet: we begeleiden je ook bij je persoonlijke ontwikkeling.

    • Afwisselend werk

Wie via European Workforce aan de slag gaat, mag rekenen op een afwisselende dagtaak. Nieuwbouw, binnensloop van bestaande woningen of winkels in de aanloop naar renovatie, we vinden altijd iets dat bij je mogelijkheden past.

    • Persoonlijke aandacht

We horen wel eens van onze uitzendkrachten: het voelt alsof je deel van een familie bent. We doen er alles aan om de juiste arbeidskracht bij de juiste opdrachtgever te krijgen. Daar hoort ook bij: het bewaken van de balans werk-privé en het blijven bouwen aan genoeg werkplezier. Bij welk ander uitzendbureau mag je rekenen op prettige (eigen) huisvesting, als dat nodig is om dichtbij je nieuwe werk te wonen?