European Work Force

Op zoek naar werk, in de bouw of ergens anders?

We zoeken echte aanpakkers. Mannen en vrouwen die goed in een team kunnen werken.

Mensen die met plezier naar hun werk gaan en voldaan weer thuis komen. We hebben veel werk in de bouw (nieuwbouw, renovatie, sloop, verbouwingen).

Nog geen ervaring in de bouw en geen diploma’s? Grote kans dat we bij European Workforce toch een passende job voor je hebben!

Dit ben jij M/ V

Je hebt al wat werkervaring, waar dan ook. Je bent enthousiast, gewend om samen te werken. Je voelt je verantwoordelijk voor je taak.

Heb je al eens in de bouw of bij sloopwerkzaamheden meegeholpen, dan is dat een voordeel. Geen must. Er is genoeg ander werk! European Workforce helpt je graag aan een passende (tijdelijke) klus, met een eerlijk inkomen.

Wie weet wil je aan de slag in de schoonmaak, of bij inpakwerk? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Liever eerst persoonlijk kennismaken?

Dat kan. Graag zelfs. Bij European Workforce doen we niet aan lange, moeizame motivatiebrieven of ingewikkelde formulieren.

Een goed gesprek kan wonderen doen. Dan weten we meteen wat jij het liefst wilt en wat je kunt. En jij leert ons alvast kennen. Doen!

Waarom je beter via European Workforce kunt gaan werken:

    • Fair salary

Bij ons weet je altijd waar je aan toe bent; geen onaangename verrassingen of tegenvallers. Je hebt recht op een vast uurloon. Het geld staat op een vast moment op je rekening; als je wilt ook wekelijks.

Naast je loon mag je ook rekenen op prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Vraag gerust naar de details, zodat je kunt vergelijken met andere uitzendbureaus.

  • Prettige huisvesting

Daar zijn we tamelijk uniek in. Ben je nieuw in Nederland, of in de regio waar werk te vinden is, dan helpen we je aan een woning. Zodat je het ook in je vrije tijd naar je zin hebt, zonder stress of ongemakken van een tijdelijk onderkomen; de volgende dag kun je uitgerust weer naar je werk.

Iets wat ook onze opdrachtgevers erg waarderen. Het kan, omdat een zusterbedrijf van European Workforce veel vastgoed en huizen bezit. 

    • Afwisselende werkdagen, leuke collega’s 

Op de bouw is sowieso geen dag hetzelfde. Er mag ook wel eens gelachen worden; we vinden het belangrijk dat er een fijne balans is tussen hard werken en een aangename werksfeer.

We werken veel met erkende bouwbedrijven en aannemers, die daar ook helemaal achter staan.

    • Verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden

Werken via European Workforce betekent altijd dat je werkt voor een bedrijf dat het veiligheidscertificaat VCA heeft.

En zich dus aan de regels houdt, in ieders belang. We zijn zuinig op jou en op je gezondheid. Jouw inzet is waardevol en je werkplezier ook!

Waarom wachten? Nu solliciteren. Stuur ons een bericht, liefst met CV .